De bruidsmode outlet van Hoorn

Voordelige bruidsjurken van Dani van Toll

Wil of kun je geen duizenden euro's uitgeven aan een bruidsjurk? No worries! Onze outlet is er speciaal voor alle bruiden met een beperkt budget en hun familie & bruiloftsgasten. Je betaald bij ons namelijk altijd maximaal €995 voor een gloednieuwe en actuele jurk. 

Sinds 2014 kun je al bij ons terecht voor de mooiste bruidsjurken van fantastische labels. Echter merkte wij in de praktijk dat er ook enorm veel vraag is naar mooie en betaalbare bruidsmode. Speciaal voor die brides to be hebben wij onze boutique in het leven geroepen. 

Ook al je familie, vriendinnen en andere gasten kunnen bij ons terecht. In onze Boutique vind je ook nog eens de mooiste galakleding.

Nieuwe jurken voor outletprijzen

Bruidsmode vanaf €295 tot €995

De outlet van Dani van Toll is niet zomaar een bruidsmode outlet. Wij hechten namelijk waarde aan persoonlijke aandacht, service, deskundigheid en geven veel om de ultieme ervaring. Dankzij ons speciale inkoopbeleid kunnen we de mooiste jurken uit nieuwe collecties aanbieden voor super scherpe prijzen. Tegen een bruidsjurk van maximaal €995 kun je toch geen nee zeggen!?

Na het kiezen van je droomjurk kun je ook in ons atelier terecht om 'm op maat te laten maken. Deze prijzen berekenen we op nacalculatie. 

Je kunt bij ons bruidsjurken passen op afspraak. Het voordeel van een afspraak maken is gegarandeerd alle tijd krijgen die je verdiend. Wanneer je bij ons komt passen zullen we je onder genot van een kopje koffie of thee al je wensen bespreken. Daarna zullen we samen een aantal modellen selecteren die je graag zou willen passen. Standaard bieden we een ruime keuze van meer dan 100 stijlen.

Naast bruidsjurken hebben we ook mooie galajurken, cocktail kleding en accessoires. Zo kunnen we het plaatje van alle looks helemaal compleet maken.